CABINET MEDICAL OBSTETRIC√-GINECOLOGIE - Craiova, Dolj
contact
Centrul medical de OBSTETRICA-GINECOLOGIE DR. BERCEANU

Adresa:

Craiova,
Str. Calea Bucuresti, Bloc D-3, Sc. 3, Ap. 2
(vis-a-vis de Facultatea de Mecanica - intrarea din Str. Calea Bucuresti)

Telefon:

0251.543.109

0726.300.346

Email:

berceanu_cabinet@yahoo.com

program

Luni, Miercuri: orele 15-18

Marti: orele 15-19 Examinari ecografice

programari

Luni, Marti, Miercuri: orele 15-18

despre noi

Cabinetul medical Prof. Dr. Sabina BERCEANU functioneaza neintrerupt din anul 1991, iar din anul 1995 functioneaza in actualul sediu.

Prof. Dr. Sabina Berceanu provine din prima promotie de absolventi a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, avand o experienta profesionala de peste 30 de ani in domeniul Obstetricii si Ginecologiei. Prestigiul academic este conferit pe de o parte de cele peste 25 de carti si capitole in carti si de cele peste 200 de articole stiintifice publicate, iar pe de alta parte de cei peste 30 de ani de experienta in invatamantul superior, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova.

In cadrul cabinetului oferim consultanta si expertiza in toate domeniile obstetricii si ginecologiei: tratamentul infertilitatii, urmarirea si monitorizarea sarcinii, ecografie in obstetrica si ginecologie, ginecologie endocrinologica, endometrioza, patologia colului uterin, contraceptie, patologie ginecologica diversa etc.

Prin colaborarea cu parteneri profesionisti, respectiv Laboratoarele Synevo sau Laboratorul Genetica Mixich putem oferi servicii complexe de screening si diagnostic prenatal precoce precum si diagnostic genetic preconceptional.

Odata cu implementarea si dezvoltarea companiilor care furnizeaza servicii de prelevare si stocare de celule stem, colaboram cu toate aceste companii si oferim consultanta si expertiza cuplurilor care doresc sa apeleze la aceste servicii.

Centrul medical Doctor Berceanu utilizeaza atat pentu examinarile ecografice obstetricale standard, dar in special pentru studiul morfologiei fetale, cel mai performant ecograf in domeniul obstetricii si ginecologiei - GE Voluson® E - expert line, dotat cu aparatura si programe special dedicate pentu studiul sarcinii in modurile 2D, 3D si 4D.